Account
Please wait, authorizing ...
Not a member? Sign up now
×

Over SWS Europe

SWS Europe BV is een marketing- en verkooponderneming voor fast moving consumer goods. Wij bieden onze klanten kwaliteitsproducten, ondersteuning en snelle leveringen uit ons eigen warehouse.

SWS Europe BV heeft samenwerkingsverbanden binnen de hele supply chain en werkt al jaren samen met betrokken partners. Gecombineerd met onze ambitie en 30 jaar retail en business to business ervaring, maakt SWS een toegewijde en betrouwbare partner die klanten de sales power geeft die zij verdienen.

SWS Europe BV levert naast diverse merken ook maatwerk voor private label producten. Wij ontzorgen u van grafisch ontwerp tot het eindproduct! SWS Europe BV is opgericht in 2006 en is o.a. exclusief distributeur van Durgol® en Solute™ reinigingsproducten.

Vanuit ons kantoor in Bemmel is het verkoopteam op werkdagen bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur via
telefonnummer +31 (0) 481 452277.


Nijverheidstraat

SWS Breed

 

 

 

Over Durgol

Als onafhankelijk Zwitsers familiebedrijf produceert Düring AG al sinds 1951 het meest betrouwbare product tegen kalk. Een kwaliteitsproduct dat kalkaanslag snel, grondig en veilig oplost. Dankzij een sterk ontwikkelde servicegedachte en expertise speelt durgol® in op de wensen van de gebruikers. Alle producten van durgol® zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten en service-organisaties en hebben elk haar specifieke toepassing.

 
Over Solute

Solute staat voor kwaliteit van reiniging- en onderhoudsproducten. Alle Solute producten voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zijn door Europese keuringsinstituten getest. Onze producten zijn het resultaat van toegepaste probleemoplossingen en ervaringen van onze partners en medewerkers. Kwaliteit, vertrouwen en klanttevredenheid staat bij Solute voorop.

Over Paediprotect

Paediprotect is in 2013 opgericht en ontwikkelt verzorgingsproducten. De beste veganistische, parfumvrije en microplastic-vrije verzorging voor jong en oud!

 

 

IMG 4491

 

 

IMG 4499

SWS Europe BV          |          The Netherlands

© 2017